On Air

Nieuwe website voor Radio Regenboog

Het werd eens tijd voor een nieuw huis en dat is er ook gekomen. Gezelligheid en plaatjes draaien dat zit bij ons wel goed is het motto.
Het team van Radio Regenboog staat voor kwaliteit en wil dat niet alleen qua spraak en muziek naar voren brengen, maar ook de website is een groot onderdeel van het geheel, "want we zijn immers een internetradio station".
Er is achter de schermen druk gewerkt aan een nieuw huis en een nieuwe professionele uitstraling.
De manier waarop heel veel internetradio stations zich presenteren en die ongeveer het zelfde muziek genre uitzenden als Radio Regenboog, hebben de website's nog op oubollige manieren opgebouwd.
Dat wil desondanks niet zeggen dat er ook stations tussen zitten die het perfect voor elkaar hebben "daar kunnen wij of zij een voorbeeld aan nemen" en dat doen we ook.
Radio Regenboog is een piraten radiostation dat zich op zijn eigen manier presenteerd in de piraten radio wereld.
Wij doen alles op onze eigen manier en dat is ook de kracht die het team wil uitstralen.
Stukje professionaliteit is daarbij een streven, geen oubollige dingen meer maar een frisse nieuwe start.
U zult in de toekomst nog meer van ons gaan horen als in het verleden, want onze nieuwe website is het begin van het nieuwe tijdperk van Radio Regenboog.

 

Over ons

  • Radio Regenboog is een fris en jong internet radiostation dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week muziek brengt voor u als luisteraar.

Quote

  • De Piratenzender voor echte piratenmuziek.